Onderwerp: Nieuwsbrief Autobedrijf Boks

Met Pasen zijn wij geopend
Bekijk dit bericht online als het niet goed wordt weergegeven
Nieuwsbrief Autobedrijf Boks
LikeTwitterForward
Komt u ook, 2e Paasdag zijn wij geopend.
De lente is begonnen, zomertijd is ingegaan en Pasen komt eraan. Op 2e Paasdag zijn wij geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Ook dit jaar hebben wij een aantal tips voor u verzameld wat te doen in Apeldoorn met Pasen.
 
 

Hopelijk heeft u er wat aan!
Bent u al klaar voor de vakanties?
Over het algemeen zijn verkeersregels en voertuigeisen in alle Europese landen identiek, maar op sommige vlakken kunnen deze afwijken. Hierbij de meest opvallende verschillen ten opzichte van de Nederlandse situatie op een rijtje.
Rij niet door op winterbanden
In de zomer heb je met winterbanden een langere remweg dan met zomerbanden. Dat komt omdat het profiel van winterbanden is ontworpen voor het gebruik op sneeuw en minder effectief is op een droog wegdek.

Bovendien: hoe hoger de temperatuur, hoe langer de remweg van winterbanden wordt. Tevens neemt het brandstofverbruik toe.
Autobedrijf Boks doet mee aan de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2014-2015. Nog tot 1 mei aanstaande kunt u op ons stemmen. Daarmee maken wij kans op deze mooie titel en ú op een heuse vliegreis naar de zon. En dat met één druk op de knop!
Hoe werkt het?
Ga naar www.autobedrijfboks.nl en breng daar uw stem uit voor Autobedrijf Boks.

Meer over de verkiezing
Op 1 maart 2014 is de verkiezing ‘Autobedrijf van het Jaar’ van start gegaan. Consumenten, een vakjury en branchegenoten beoordelen de komende maanden wie zich ‘Autobedrijf van het Jaar 2014-2015’ mag noemen. Deze verkiezing wordt voor de achtste keer gehouden en is een initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven.

Weten of u gewonnen heeft?
Na 1 mei worden alle stemmen geteld en maakt BOVAG de tien finalisten van de verkiezing bekend. Ook wordt de winnaar van de vliegreis rond die tijd bekend gemaakt op www.bovag.nl.

Meer weten? Kijk op www.autobedrijfvanhetjaar.nl
Meer informatie over BOVAG? Kijk op www.bovag.nl 

WERKPLAATS AFSPRAAK
Plan uw werkplaats afspraak in door middel van onze handige werkplaats module en wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt!
ONZE OCCASIONS
Autobedrijf Boks heeft gemiddeld zo’n 300 occasions op voorraad. In alle soorten en maten. Staat de auto er niet tussen? Wij gaan voor u op zoek.
Autobedrijf Boks Sterk in elk merk www.autobedrijfboks.nl
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.