Onderwerp: Nieuwsbrief Autobedrijf Boks

Dit wilt u niet missen
Bekijk dit bericht online als het niet goed wordt weergegeven
Nieuwsbrief Autobedrijf Boks
LikeTwitterForward
Wat klanten over ons vertellen.
Wat zeggen anderen over ons
Waar zit de tankdop?
Wanneer u langer in uw auto rijdt, weet u wel aan welke kant het brandstofklepje zit. Maar wanneer u naar een ander merk overstapt, wil dit bij het naderen van een benzinestation nog weleens voor vergissingen zorgen.

U kunt dit heel eenvoudig zien zonder uit de auto te hoeven stappen. Bij de brandstofmeter op het dashboard staat namelijk een driehoekje*, vlak naast het symbool van de benzinepomp. Het puntje van de driehoek wijst naar de plek waar het brandstofklepje zich bevindt: links of rechts van uw auto.
* In een aantal gevallen kan het zijn dat er geen driehoekje staat dan is de aanwijzing de brandstofslang naast het symbool van de brandstofpomp.
Wees zichtbaar.
Lamp defect of geen reserveset?
Zorg dat u zichtbaar bent! Vanaf € 9,95 heeft u een lampenset. Ook kunt u geheel gratis uw verlichting laten controleren.

o Ja, ik ben geïnteresseerd in een lampenset
o Ja, ik wil graag de autoverlichting laten afstellen.
Meer vermogen, comfort en prestaties?
De automotor wordt aangestuurd door een ECU-computer waarvan de software middels chiptuning optimaal wordt afgesteld.

Naast een toename van vermogen, trekkracht/ koppel en rijcomfort boeken we ook resultaat op het gebied van brandstofbesparing. Het rijplezier neemt door al deze voordelen natuurlijk fors toe!
Wat is mijn auto waard
WERKPLAATS AFSPRAAK
Plan uw werkplaats afspraak in door middel van onze handige werkplaats module en wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt!
ONZE OCCASIONS
Autobedrijf Boks heeft altijd een wisselende voorraad occasions. In alle soorten en maten. Staat de auto er niet tussen? Wij gaan voor u op zoek.
Autobedrijf Boks Sterk in elk merk www.autobedrijfboks.nl
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.