Onderwerp: Nieuwsbericht van Autobedrijf Boks

Handige tips, leuke weetjes en interessante feiten.

Autobedrijf Boks

Waarom Private Lease?

Private lease is een goede overweging wanneer u wilt genieten van de voordelen van een auto zonder de meeste lasten die autobezit met zich mee brengt. Thomas Berge geeft u al de nodige informatie! Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Wij zijn opzoek naar gemotiveerde monteurs!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de automotive? Kom dan werken bij Autobedrijf Boks! Wij zijn één van de grootste universele autobedrijven met de mooiste merken én de best uitgeruste werkplaats van Nederland. Wij breiden uit en zoeken daarom gemotiveerde monteurs. Mail je CV naar info@autobedrijfboks.nl en we nemen graag contact met je op.

Zet uw kentekenplaten vast

Kentekenplaten zijn populair, omdat criminelen ze gebruiken voor bijvoorbeeld ramkraken, belastingontduiking en tanken zonder betalen. Jaarlijks worden rond de 10.000 nummerborden gestolen. U kunt diefstal van uw kentekenplaten voorkomen door deze vast te (laten) zetten met bijvoorbeeld popnagels of speciale antidiefstalschroeven.

Maak even een afspraak om ze vast te laten zetten. Wel zo veilig!

Vergeet de airco en het interieurfilter niet

Een airco die goed werkt, zorgt voor een schone, frisse auto. Dat is wel zo prettig, zeker nu de temperaturen weer gaan stijgen. Een goed functionerende airco ruikt niet en houdt uw interieur vrij van vocht en stof. Een jaarlijkse check zorgt ervoor dat uw airco goed blijft werken.

Het interieurfilter filtert pollen, stof, vet, roetdeeltjes en geuren uit de binnenstromende lucht. Een goede luchtkwaliteit is wel zo prettig! Het is aan te bevelen om het interieurfilter regelmatig te vervangen.

Wanneer moet u uw ruitenwissers vervangen?

U merkt op verschillende manieren dat ruitenwissers vervangen moeten worden. Versleten ruitenwissers zorgen ten eerste voor een minder schoon raam. Veelgehoorde klachten zijn het trekken van strepen of het achterblijven van een waas. In dit geval is het ruitenwisserblad versleten. Aan het einde van zijn levensduur heeft een gemiddelde ruitenwisser dan ook wel zo'n 150.000 veegbewegingen gemaakt.

Ten tweede kan de wisser over het raam stuiteren of stotteren. Dit komt omdat het ruitenwisserblad hard geworden is en daardoor niet meer soepel over het raam beweegt. Oorzaken zijn teveel zonlicht (Uv-straling) of ouderdom.

Een derde indicatie dat het tijd is voor het vervangen van de ruitenwissers is een hard piepend geluid tijdens het wissen. Ook in dit geval sluiten ze niet meer goed aan op het raam, vanwege ouderdom, hard geworden rubber of slijtage. Als het ruitenwisserrubber deels los laat is deze aan vervanging toe.

De bandenwissel komt eraan

We staan weer aan de vooravond van de wisseling van winterbanden naar zomerbanden. Plan tijdig uw afspraak in en voorkom lange wachttijden. Waarom tijdig de zomerbanden monteren? De belangrijkste redenen:

  • Boven de 7 graden meer grip ten opzichte van winterbanden.

  • Boven de 7 graden betere wegligging ten opzichte van winterbanden.

  • Winterbanden slijten sneller bij hogere temperaturen.

  • Een tijdige wissel voorkomt wachttijden.

  • Bespaar op brandstofkosten.


Heeft u vragen omtrent de bandenwissel, neem dan contact met ons op. Wilt u direct een afspraak maken, dat kan via onderstaande button. 

Volvo V40

2.0 D4 R-Design Business

Panorama dak Cruise Navi Xenon Leder 18"LM 191 PK!

Prijs rijklaar: € 9.850,-

Leaseprijs vanaf: € 129,- p.m.

Volkswagen Polo

1.0 TSI Comfortline United

Navigatie Clima 15"LM 95 PK!

Prijs rijklaar: € 21.898,-

Leaseprijs vanaf: € 213,- p.m.

Audi A3

Sportback 45 TFSI e S edition Competition

245 pk Hybrid 18 LMV Adapt. cruise B&O audio Afn. trekhaak

Prijs rijklaar: € 49.550,-

Leaseprijs vanaf: € 474,- p.m.

Stap over op elektrisch rijden.

Autobedrijf Boks heeft een divers aanbod staan
van elektrische auto's.

Autobedrijf Boks Sterk in elk merk