Onderwerp: Nieuwsbericht van Autobedrijf Boks

Voorjaarsschoonmaak en alles even nalopen.
Autobedrijf Boks
U bent meer dan welkom
2e Paasdag geopend
Corona Auto Check
2e Paasdag geopend
Maandag 5 april zijn wij EXTRA geopend om de drukte te spreiden vanwege de Corona-maatregelen. U kunt nu al een afspraak inplannen. Let op! We hebben maar een aantal afspraakmogelijkheden op 2e Paasdag dus wees er snel bij. Het geldt ook voor de vrijdag en zaterdag voor de Pasen. 

Nu de corona-lockdown regels alweer enige tijd van kracht zijn, willen wij u nogmaals duidelijkheid verschaffen omtrent onze mogelijkheden om u in deze uitdagende periode toch van dienst te kunnen zijn. En wij zullen dit blijven doen, zodat u mobiel kan blijven. Wij houden alle ontwikkelingen rond het Corona-virus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Zomertijd = zomerbanden
Zomertijd = zomerbanden
Deze maand gaat de zomertijd weer in, dat is ook het moment dat de zomerbanden er weer onder kunnen. Binnenkort starten wij weer met de wissel van winterbanden naar zomerbanden. Plan nu uw afspraak online, makkelijk en snel. Onze tip: Rijd niet door op winterbanden. Uw remweg wordt langer, de brandstofkosten stijgen en de slijtage van de banden is hoger.
Uw auto voorjaarsklaar
Uw auto voorjaarsklaar
Strooien is één van de hulpmiddelen die ons helpt om in de winter bij vrieskou en sneeuw relatief veilig van A naar B te verplaatsen met de auto. Helaas beschadigt strooizout, ook wel bekend als pekel, de lak en carrosserie van de auto. In de winter en na een periode van vorst en sneeuw waarin gestrooid is, is het daarom verstandig om de auto te wassen. Was uw auto en voorkom schade!
Steenslag, er is wat aan te doen
Steenslag, er is wat aan te doen
Elke winter hebben veel automobilisten last van steentjes op het wegdek door kapotgevroren en losliggend asfalt. Door voldoende afstand te houden kunt u voorkomen dat deze steentjes tegen de voorkant van uw auto of voorruit komen. Ook kunt u, in verband met opspringende steentjes, het rijden achter een vrachtwagen beter vermijden. U voorkomt zo een lagere inruilwaarde van uw auto.

Steenslag laten verwijderen? Neem even contact op.


Top 3 trajectcontroles in Nederland
Top 3 trajectcontroles in Nederland
Trajectcontroles blijken nog altijd een grote melkkoe voor de Nederlandse overheid. In 2020 werden er 1.963.918 boetes uitgedeeld op trajectcontroles, dat is een stijging van 131.319 ten opzichte van 2019. In dat jaar ging het om 1.832.599 boetes. De A2 Amsterdam – Utrecht (beide richtingen) blijkt het meeste geld op te leveren.

Ook de A4 Hoofddorp-Nieuw Vennep is succesvol met 266.371 overtredingen. Op de derde plaats staat de A12 Utrecht met 244.036 boetes. Bron: AutoRai.

Stoere uitvoering
Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo

Navigatie Clima Cruise Leder PDC Xenon 18"LM 170 PK!

Prijs rijklaar: € 22.950,-
Leaseprijs vanaf: € 223,- p.m.
Škoda Fabia 1.0 Sprint

Airconditioning USB CPV 75 PK!

Prijs rijklaar: 
 8.950-
Leaseprijs vanaf: € 87,- p.m.
VW Tiguan 1.5 TSI ACT

Highline Business R-Line
IQ-Drive Panoramadak Trekhaak Full-led


Prijs rijklaar: € 41.850,-
Leaseprijs vanaf: € 400- p.m.
Stap over op elektrisch rijden.
Autobedrijf Boks heeft een divers aanbod staan van elektrische auto's.


WERKPLAATS AFSPRAAK
Plan uw werkplaats afspraak in door middel van onze handige werkplaats module en wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt!
ONZE OCCASIONS
Autobedrijf Boks heeft altijd een wisselende voorraad occasions. In alle soorten en maten. Staat de auto er niet tussen? Wij gaan voor u op zoek.
Autobedrijf Boks Sterk in elk merk
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.