Onderwerp: Nieuwsbericht van Autobedrijf Boks

APK is niet elk jaar, onderhoud wel.
Autobedrijf Boks
U bent meer dan welkom
Vraag van een klant:
ik rij bijna niet, kan ik de APK uitstellen?

APK uitstellen?
Als de APK op uw auto is verlopen, dan mag u niet meer rijden. U mag dan alleen gebruikmaken van de openbare weg om de auto APK te laten keuren. Zorg dat u dan wel een afspraakbevestiging bij u heeft. Als u wordt aangehouden, zal de politie hier namelijk naar vragen.

Ook in coronatijd is het dus zaak uw auto op tijd te laten keuren. Wanneer de APK op uw auto is verlopen en u de auto niet schorst, dan kunt u (na twee maanden) een boete krijgen van 140 euro en 9 euro administratiekosten.

Corona update
Nu de corona-lockdown regels alweer enige tijd van kracht zijn, willen wij u nogmaals duidelijkheid verschaffen omtrent onze mogelijkheden om u in deze uitdagende periode toch van dienst te kunnen zijn. En wij zullen dit blijven doen, zodat u mobiel kan blijven. Wij houden alle ontwikkelingen rond het Corona-virus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD.
  • Zakelijke afspraken mogelijk volgens richtlijnen RIVM en GGD;
  • De werkplaats is open;
  • Online of telefonisch bestelde onderdelen afhalen is mogelijk;
  • De showroom is online geopend en extra info via telefoon, face-time of app;
  • Proefritten en bezichtiging op locatie zijn mogelijk;
  • Wij zijn bereikbaar op: autobedrijfboks.nl of 055-3603050.
‘Doe alleen maar de APK…’
APK is geen onderhoud
Doordat er minder gereden wordt, zien we dat mensen vaker alleen de APK laten uitvoeren en het onderhoud laten voor wat het is. Echter, bij een APK worden heel veel zaken niet gecontroleerd die bij een onderhoudsbeurt wel gedaan worden. Zo wordt er bij een onderhoudsbeurt wél gekeken naar het olieniveau en de oliekwaliteit, de filters en de vloeistoffen. Ook worden slijtage onderdelen nagekeken die volgens fabrieksschema vervangen moeten worden.

De APK is een momentopname en een onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat u zonder problemen een jaar verder kunt rijden.
Uitstel onderhoud en Pech Onderweg Service
uitstel onderhoud en pech service
Wanneer u het onderhoud niet laat uitvoeren, is het mogelijk dat uw Pech Onderweg Service ook verloopt. Komt u dan met pech te staan, dan zijn de kosten voor eigen rekening. Laat daarom uw auto onderhouden. Uiteindelijk bent u meer geld kwijt wanneer u geen onderhoud laat uitvoeren.

APK is niet elk jaar, onderhoud wel.
Check uw bandenreparatieset
Check uw bandenreparatieset
Voorkom dat u ongewenst voor verrassingen komt te staan. Controleer daarom de aanwezigheid én kwaliteit van de reserveband of de bandenreparatieset. Mocht uw bandenreparatieset incompleet zijn of de houdbaarheidsdatum verstreken zijn, dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. Dan kijken we naar de mogelijke oplossingen.

Heeft u voorrang bij invoegen?
voorrang bij invoegen
Dit is vaak een discussiepunt. Veel mensen denken: ‘ik heb voorrang als ik de snelweg op rijd, dus de auto’s op de snelweg moet naar links’. Invoegen is een bijzondere verrichting. Dat betekent dat u voorrang moet verlenen aan bestuurders op de doorgaande rijbaan. Toch vinden we het heel normaal dat auto’s even inhouden of een strook opschuiven om ruimte te maken voor de invoeger. Let op: dit is een gunst, geen plicht!
10.174 km
Citroën C1 1.0 e-VTi Feel

5DR Airconditioning PDC Bluetooth Cruise


Prijs rijklaar: € 9.440,-
Leaseprijs vanaf: € 124,- p.m.
106.421 km
Audi A3 Limousine 1.4 TFSI CoD Adrenalin Sport

2x S-line! Navigatie Bi-Xenon

Prijs rijklaar: 
 19.879,-
Leaseprijs vanaf: € 261,- p.m.
54.594 km
Mitsubishi ASX
1.6 Cleartec Intense

Airco CruiseControl 18'inch LMV

Prijs rijklaar: € 15.550,-
Leaseprijs vanaf: € 204,- p.m.
Stap over op elektrisch rijden.
Autobedrijf Boks heeft een divers aanbod staan van elektrische auto's.


WERKPLAATS AFSPRAAK
Plan uw werkplaats afspraak in door middel van onze handige werkplaats module en wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt!
ONZE OCCASIONS
Autobedrijf Boks heeft altijd een wisselende voorraad occasions. In alle soorten en maten. Staat de auto er niet tussen? Wij gaan voor u op zoek.
Autobedrijf Boks Sterk in elk merk
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.