Onderwerp: Nieuwsbericht van Autobedrijf Boks

Goed zicht | Bandenwissel | Kwaliteitsoccasions.
Autobedrijf Boks
U bent meer dan welkom
Een veilig bezoek
Elke dag nemen wij passende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan met als doel zo min mogelijk risico te lopen voor uw gezondheid, de gezondheid van onze medewerkers én de gezondheid van Nederland. Daarbij volgen we de richtlijnen van het RIVM op. Samen pakken we corona aan!
Ruitenwissers
Voor uw veiligheid
De R zit weer in de maand! Dat betekent heerlijk nazomeren️, of toch al rekening houden met wat buitjes? Het weer in Nederland blijft altijd verrassend, daarom kunt u zich het beste alvast voorbereiden. Niets zo vervelend als slecht zicht door slechte ruitenwissers. Wij weten precies wat uw auto nodig heeft!

Verlichting
Licht in de duisternis! Wij weten hoe belangrijk verlichting is tijdens de herfst- en wintermaanden. Laat uw auto tijdig nakijken en kom niet in het donker te staan.

TIP: zorg altijd voor een extra setje lampen in uw auto!

Laat op tijd uw winterbanden monteren
Winterbandenwissel
De herfst is pas begonnen en voor je gevoel duurt het nog even. Toch komt hij er binnenkort weer aan: de winter. Tijd dus om aan winterbanden te denken. Heeft u al een set bij ons liggen? Plan dan nu een afspraak voor de winterbandenwissel, ook al is dit voor later in het jaar. Wacht niet tot het laatste moment!

Nog geen winterbanden? Schaf deze dan op tijd aan. Als de temperatuur onder de 7°C zakt, heeft u met winterbanden nu eenmaal beter grip op de weg. Dat is veiliger!

Op zoek naar een occasion?
Occasions
Op zoek naar een betrouwbare auto? Bij ons bent u aan het juiste adres voor kwaliteitsoccasions mét BOVAG garantie! Ons aanbod is groot en bestaat uit diverse merken. In onze voorraad vindt u vast de auto die u zoekt. Mocht uw droomauto er niet tussen staan, laat het ons weten en wij gaan graag voor u op zoek!
127.030 km
MINI Clubman 2.0 Cooper S Chili Serious Business 

Navigatie LED Works Leder 18`LM 192 PK!

Prijs rijklaar: € 24.700,-
Leaseprijs vanaf: € 324,- p.m.
6.680 km
Audi e-tron e-tron 55 quattro advanced

Prijs = Ex.BTW Panoramadak B&O Vitruel Cockpit

Prijs rijklaar: € 72.950,-
Leaseprijs vanaf: € 698,- p.m.
41.819 km
Volkswagen e-Golf e-Golf MARGE!

LED Navigatie Clima Cruise Warmtepomp Virtual CP Camera

Prijs rijklaar: € 25.900,-
Leaseprijs vanaf: € 340,- p.m.
Op zoek naar een Private Lease Occasion? 
Dat kan ook bij Autobedrijf Boks.
Tankt u altijd E10?
E10
Door de 10% bio-ethanol in E10 rijdt u minder vervuilend en een stuk duurzamer. Goed voor het milieu, helaas minder goed voor uw auto. Bio-ethanol heeft gevolgen voor uw auto:
  • Uw benzine veroudert sneller.
  • Ethanol trekt vocht aan, waardoor de kwaliteit minder wordt.
  • Ethanol kan uw brandstofsysteem aantasten.
Daarom gebruiken wij bij elke onderhoudsbeurt brandstofadditieven! Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Maak dan een afspraak.
WERKPLAATS AFSPRAAK
Plan uw werkplaats afspraak in door middel van onze handige werkplaats module en wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt!
ONZE OCCASIONS
Autobedrijf Boks heeft altijd een wisselende voorraad occasions. In alle soorten en maten. Staat de auto er niet tussen? Wij gaan voor u op zoek.
Autobedrijf Boks Sterk in elk merk
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.