Onderwerp: Nieuws van Gerrit Boks

Zo bespaart u kosten | Bekijk de e-mail online 
Nieuwsbrief Autobedrijf Boks
Facbook
Terug van vakantie? Een tweetal tips..
kosten besparen
Bent u met de auto op vakantie geweest? Dan hebben wij voor u een tweetal tips waarmee u kosten bespaart én veilig blijft rijden.
  1. Check bij terugkomst de bandenspanning van uw auto. Een juiste bandenspanning is veiliger en scheelt al snel 5-10% brandstof.
  2. Haal de dakkoffer en/of dakdragers snel van de auto af. Dit scheelt al gauw 10% in de brandstofkosten.
Wilt u de bandenspanning laten controleren? Rij even langs, we checken het graag voor u.
 

Kosten besparen?
kosten besparen
De rolweerstand van een band heeft een aanzienlijke invloed op het verbruik van uw auto. Voor een gunstig brandstofverbruik is de juiste bandenspanning van groot belang, maar minstens zo belangrijk is de juiste uitlijning van de autobanden. Aan de volgende kenmerken kunt u herkennen wanneer de banden uitgelijnd moeten worden:
  • buitensporige of onregelmatige bandenslijtage
  • de auto trekt naar links of naar rechts
  • het stuurwiel trilt en/of schudt
  • het stuurwiel staat niet recht bij het rechtuit rijden
Twijfelt u of wilt u het laten controleren, kom dan even langs.
 
De scholen zijn weer begonnen
Dit is de dode hoek!
Heeft u uw (klein)kind al uitgelegd wat de dode hoek inhoudt? Duidelijker dan op deze foto kunt u een dode hoek bij een vrachtwagen niet aantonen.

Dit is het zicht mét alle bekende spiegels (dode hoek, trottoir- en frontspiegel). Alle personen op de foto zijn NIET zichtbaar voor de chauffeur. Iets om over te hebben met uw (klein)kind als ouder, opa of oma.
Voor uw gemak: de Boks App
Om nog gemakkelijker toegang te krijgen tot je persoonlijke informatie kun je nu onze App downloaden op je smartphone!! Je kunt dan met een druk op de knop je mobiliteit regelen, nieuwtjes, meest gestelde vragen en andere persoonlijke informatie vinden.
Wat is mijn auto waard
Overdag een lagere snelheid dan ’s avonds en ’s nachts
Er zijn snelwegen waar overdag een lagere snelheid geldt dan ’s avonds en ’s nachts. Dit zijn snelwegen met een variabele snelheid. Om de toegestane snelheid aan te geven, zijn de snelheidsborden voorzien van een tijdvenster, namelijk 6-19h. Dit betekent dat tussen 6 uur en 19 uur de snelheid gereden mag worden die aangegeven wordt (100 of 120). Buiten dit tijdvenster (dus tussen 19 uur en 6 uur) mag u dan 130 km/h rijden, de wettelijke maximumsnelheid.
Zomer en regen, geen fijne combinatie
Voor uw veiligheid
Goed zicht begint met een schone ruit. Snel even al die vliegjes eraf halen en daarna is er helemaal niets meer te zien. Herkent u dit? Zorg dat de conditie van de ruitenwissers in orde is! Om goed zicht te garanderen, is het verstandig om uw ruitenwissers regelmatig te controleren en bij slijtage te vervangen. Check ook gelijk de ruitensproeiervloeistof.

Kom even langs, dan controleren wij het direct voor u.
 
Autobedrijf Boks Occasions
BMW 5 Serie
BMW 5 Serie Touring 523I 
2005, 95.372 km, € 12.550,-
 
Saab 9-3 Cabrio
Saab 9-3 Cabrio 2.0T
2004, 212.825 km, € 8.550,-
 
Renault Kangoo
Renault Kangoo Express
2013, 74.515 km, € 7.950,-
 
WERKPLAATS AFSPRAAK
Plan uw werkplaats afspraak in door middel van onze handige werkplaats module en wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt!

ONZE OCCASIONS
Autobedrijf Boks heeft altijd een wisselende voorraad occasions. In alle soorten en maten. Staat de auto er niet tussen? Wij gaan voor u op zoek.
Autobedrijf Boks Sterk in elk merk www.autobedrijfboks.nl
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.