Onderwerp: Nieuws van Gerrit Boks

Stem en maak kans | Bekijk de e-mail online 
Nieuwsbrief Autobedrijf Boks
Facbook
Dan u wel voor uw stem!
Stem en maak kans op een reischeque t.w.v. € 500,-
Bent u ook zo tevreden over uw BOVAG-autobedrijf? Omdat ze altijd voor u klaarstaan, net dat beetje extra service verlenen en uw auto tip-top in orde afleveren na een onderhoudsbeurt? Breng vandaag nog uw stem uit en maak kans op een reischeque t.w.v. €500,-.

Autobedrijf Boks gaat samen met haar klanten voor "Autobedrijf van het jaar 2016-2017"!
Goed voorbereid op pad
Wees voorbereid!
Gaat u er binnenkort weer op uit met de caravan? Of maakt u na langere tijd weer gebruik van uw fietsendrager? Ga dan goed voorbereid op weg en laat vóór vertrek de werking van de stekkerdoos en de bevestiging van uw trekhaak controleren. Wij controleren uw trekhaak voor slechts € 9,95.

Neem contact op om een afspraak in te plannen. 

Wat is mijn auto waard
Het belang van een juist oliepeil
Belangrijk!
De gevolgen van een te laag oliepeil zijn ernstig. Olie heeft een smerende werking die ervoor zorgt dat bijvoorbeeld zuigers en kleppen van een motor langs elkaar bewegen met zo min mogelijk wrijving en slijtage. Olie heeft ook een verkoelende werking. Zonder smering is er teveel wrijving. De temperatuur loopt op en de kans bestaat dat onderdelen aan elkaar plakken en beschadigd raken. In het ergste geval kan de motor zelfs helemaal vastlopen. Zorg dus voor een juist oliepeil.

Pas bij een zeer laag oliepeil gaat het rode indicatielampje branden. Zet uw auto dan direct, maar wel veilig, aan de kant van de weg en vul olie bij. Laat bij twijfel regelmatig uw olie checken.

Veelgestelde vragen milieusticker Duitsland
Wanneer nodig?
Als u met de auto naar Duitsland reist dan zijn er voor diverse gebieden de zogenaamde milieuzones. In Duitsland ook wel de “Umweltzones” genoemd. Deze zones kunt u echter alleen in als uw auto voorzien is van een milieusticker die voor de bewuste milieuzone is toegestaan.
Autobedrijf Boks Occasions
Boks
Citroën Grand C4 Picasso 1.6 VTI Intensive 
 
Top
MINI Mini Cabrio Cabrio 1.6 Cooper Pepper
 
Occasions
Volkswagen Fox 1.4 Trendline 3-Drs.
 
WERKPLAATS AFSPRAAK
Plan uw werkplaats afspraak in door middel van onze handige werkplaats module en wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt!

ONZE OCCASIONS
Autobedrijf Boks heeft altijd een wisselende voorraad occasions. In alle soorten en maten. Staat de auto er niet tussen? Wij gaan voor u op zoek.
Autobedrijf Boks Sterk in elk merk www.autobedrijfboks.nl
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.