Onderwerp: Nieuws van Gerrit Boks

Veel automobilisten weten dit niet en 5 februari 2017 koopzondag
Nieuwsbrief Autobedrijf Boks
Facbook
5 februari a.s. hebben wij koopzondag
 van 11.00 tot 17.00 uur
Tip van de werkplaats: zorg voor voldoende ruitensproeiervloeistof
Tip
In de winter kunt u te maken krijgen met een hoop vuil, pekel en andere ‘ellende’ op de weg. De voorruit wordt snel wit door winterse neerslag en voordat u het weet, kunt u niets meer zien. Zorg er daarom voor dat uw ruitensproeiervloeistofreservoir goed gevuld blijft! Naast het feit dat de vloeistof goed beveiligd is tot minimaal -20 graden, heeft het ook nog andere voordelen.

Zo is ruitensproeiervloeistof bestand tegen hard water, wat kalkvorming tegengaat en is het vriendelijk voor de lak, de wisserbladen, het ruitenwissermechanisme en andere materialen die met de ruitensproeiervloeistof in aanraking komen.

Wilt u uw ruitenwissers laten controleren of de vloeistof laten bijvullen? Rij dan even langs, wij doen het direct voor u.

Dagrijverlichting: zet uw lampen aan bij mist!
Voor uw veiligheid
Veel automobilisten weten niet dat het voeren van alléén dagrijverlichting bij regen en mist niet voldoende is. Bestuurders gaan er vaak van uit dat de standaard automatische verlichting de achterverlichting laat branden. Echter, alleen bij auto's die na 30 januari 2015 hun typegoedkeuring hebben gekregen, moeten tegenwoordig de achterlichten tegelijkertijd met de dagrijlichten branden. Bij alle andere auto’s branden de achterlichten niet automatisch wanneer de dagrijverlichting aan staat!

Bij automatisch inschakelende verlichting wordt het dimlicht ingeschakeld via een lichtsensor. De verlichting zal vanzelf aangaan als het donker wordt. Mist wordt echter niet altijd door lichtsensoren herkend. Kies daarom bij regen en mist altijd handmatig voor dimlicht.

Heeft u vragen over de verlichting van uw auto, neem dan contact met ons op.
 
Voor uw gemak: de Boks App
Om nog gemakkelijker toegang te krijgen tot je persoonlijke informatie kun je nu onze App downloaden op je smartphone!! Je kunt dan met een druk op de knop je mobiliteit regelen, nieuwtjes, meest gestelde vragen en andere persoonlijke informatie vinden.
De waarde van uw auto
Wat is mijn auto waard
Wist u dat u zelf invloed heeft op de waarde van uw auto? Zorg dat;
  • Uw auto volgens fabrieksschema wordt onderhouden.
  • Uw auto met regelmaat gewassen wordt.
  • Deze op tijd wordt voorzien van, of aangevuld met, nieuwe vloeistoffen.
  • De reservesleutel niet zoek raakt.
  • Het instructieboekje aanwezig is. 
Uiteraard zijn kleine en grote schades ook van invloed op de waarde van uw auto. Wilt u weten wat uw auto waard is? 
Heeft u ze nog niet?
Voor uw gemak
Een deukje, krasje of scheurtje in de bumper, het is zo gebeurd. De ruimte van de parkeervakken, de wijze waarop andere auto’s geparkeerd staan en het formaat van uw auto bemoeilijkt vaak het parkeren. Met parkeersensoren wordt het parkeren makkelijker en kunt u in veel gevallen -kostbare- schades voorkomen.

Heeft uw auto nog geen parkeersensoren? Wij kunnen deze voor u monteren. Vraag snel een offerte op. 
Autobedrijf Boks Occasions
Renault Clio
Renault Clio Estate 1.5 DCI ECO NIGHT&DAY


2014, 56.746 km, € 13.350,-
 
Citroën C1 1.0-12V SELECTION 5drs AIRCO
   

2012, 45.793 km, € 5.948,-
 
Toyota Aygo
Toyota Aygo 1.0-12V NOW 5DRS AIRCO EL. RAMEN 


2011, 116.209 km, € 5.590,-
 
WERKPLAATS AFSPRAAK
Plan uw werkplaats afspraak in door middel van onze handige werkplaats module en wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt!

ONZE OCCASIONS
Autobedrijf Boks heeft altijd een wisselende voorraad occasions. In alle soorten en maten. Staat de auto er niet tussen? Wij gaan voor u op zoek.
Autobedrijf Boks Sterk in elk merk www.autobedrijfboks.nl
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.