Onderwerp: Nieuws van Autobedrijf Boks

2e Pinksterdag geopend | De vakanties komen eraan | tips en interessante informatie
Nieuwsbrief Autobedrijf Boks
Facbook
BEREGOEDE ACTIEWEKEN BIJ AUTOBEDRIJF BOKS
Let op: actie loopt t/m 21 mei 2018
2e Pinksterdag zijn wij geopend
van 12:00 tot 17:00

1.500.000 toeren tijdens de vakantierit
Zomercheck
Gaat u binnenkort met de auto op vakantie? Laat dan voor vertrek een zomercheck uitvoeren. Veel pechgevallen gebeuren namelijk in de zomer. Pech kan natuurlijk niet altijd worden voorkomen, maar de meeste gevallen van autopech, zoals startproblemen, een defecte accu, oververhitting en aircoproblemen zijn vaak makkelijk te voorkomen.

Tip: bespaar kosten door bij ons een fles motorolie aan te schaffen. Deze is bij ons vaak 2-3 keer goedkoper dan in het buitenland.

Waarom onderhoud aan uw auto?
Onderhoud
Een onderhoudsbeurt gaat verder dan een zomer- of wintercheck. Uw auto wordt volgens fabrieksvoorschriften gecontroleerd. De onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, worden gecontroleerd en indien nodig vervangen. Maar ook zaken als verborgen foutmeldingen in de software worden gecontroleerd. Zo gaat u met maximale zekerheid op pad. Daarnaast heeft een goed en aantoonbaar onderhouden auto een betere inruilwaarde.

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt, maak dan een afspraak.

Niet vergeten: milieustickers plakken voor onderweg
Milieustickers
Gaat u op vakantie naar het buitenland en wilt u onderweg een grote stad aandoen, vergeet dan niet om een milieusticker te kopen. Zo is bijvoorbeeld een milieusticker voor gemotoriseerde voertuigen verplicht in sommige steden in Frankrijk en Duitsland. Zonder deze sticker mag u de stad niet meer in en kunt u een boete verwachten.

In diverse andere landen heeft u een snelwegvignet nodig. Dit staat veelal langs de snelweg aangegeven en het vignet kunt u ter plekke kopen. 
Belangrijk: zorg dat de sensoren vrij zicht hebben
Parkeersensoren
De afgelopen jaren worden nieuwe auto’s steeds meer uitgerust met slimme systemen. Systemen die ervoor zorgen dat auto’s steeds meer zelf kunnen rijden, gevaarlijke situaties op tijd herkennen en ingrijpen. Om ervoor te zorgen dat de sensoren goed blijven werken, is het belangrijk dat ze vrij zicht hebben. Was daarom regelmatig uw auto! Doet u dit niet dan is de kans aanwezig dat de adapative cruise controle of parkeersensoren niet goed meer werken.

Blijven de sensoren piepen op momenten dat dit niet moet en nadat deze zijn schoongemaakt, kom dan even bij ons langs voor een controle.

Anno 2018 zijn ze erg gewild, zet ze daarom vast
Kentekenplaat vastzetten
Tijden veranderen... en de interesse van mensen helaas soms ook... Er bestaat op dit moment grote interesse in kentekenplaten van auto's, omdat deze niet meer zomaar te bestellen zijn. Laat daarom nu uw kentekenplaten vastzetten met antidiefstalschroeven en voorkom een hoop ellende. Wij monteren uw platen met antidiefstalschroeven nu voor slechts € 9,95. Klaar terwijl u wacht!
Voor uw gemak: de Boks App
Om nog gemakkelijker toegang te krijgen tot je persoonlijke informatie kun je nu onze App downloaden op je smartphone!! Je kunt dan met een druk op de knop je mobiliteit regelen, nieuwtjes, meest gestelde vragen en andere persoonlijke informatie vinden.

Autobedrijf Boks Selectie Occasions
Audi A1 Sportback 1.0 TFSI Adrenalin S LINE Automaat


2016, 23.169 km, € 19.950,-
 
BMW 2 Serie Coupé 218D EXECUTIVE SPORT Automaat

2015, 47.200 km, € 27.950,-
 
Opel Insignia 2.8 T OPC
4X4 325pk! Automaat20145, 121.485 km€ 38.950,-
 
WERKPLAATS AFSPRAAK
Plan uw werkplaats afspraak in door middel van onze handige werkplaats module en wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt!

ONZE OCCASIONS
Autobedrijf Boks heeft altijd een wisselende voorraad occasions. In alle soorten en maten. Staat de auto er niet tussen? Wij gaan voor u op zoek.
Autobedrijf Boks Sterk in elk merk www.autobedrijfboks.nl
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.