Onderwerp: Nieuws van Autobedrijf Boks

Check uw ruitenwissers | Verwijder vogelpoep zo snel mogelijk.
Nieuwsbrief Autobedrijf Boks
Facbook
Ruitenwissers hebben het zwaar gehad
Check uw ruitenwissers
Heeft u afgelopen winter geprobeerd om met uw ruitenwissers net dat dunne laagje ijs van uw ruit weg te krijgen? Of, terwijl ze vastgevroren zaten, toch de ruitenwissers aangezet? Misschien heeft u onlangs nog geprobeerd om uw voorruit schoon te vegen, terwijl er geen vloeistof meer in het reservoir zat.

Kortom, de ruitenwissers hebben een zware tijd achter de rug! Laat ze even controleren en ga veilig het voorjaar in.

Zonnebrand en uw auto gaan niet samen
Zonnebrand
We horen u denken, wat heeft zonnebrand met auto's te maken? Meer dan u denkt! Regelmatig zien we auto’s waarvan de lak is geëtst door agressieve zonnebrand. Omdat met name kinderen hun net ingesmeerde handjes tegen de carrosserie hebben gehouden, zijn die plekken ingebrand door de zon. De aangetaste plekken zijn alleen te herstellen door deze opnieuw te spuiten.

Heeft u vragen of misschien zelf ingebrande plekken op uw auto, neem dan even contact met ons op.

Rij niet door op winterbanden
Bandenwissel
Bij hogere temperaturen besparen zomerbanden geld. Wie tijdens de zomer doorrijdt op winterbanden kan tot 20% hogere slijtage ondervinden en tot 5% meer brandstof verbruiken. Daarnaast zijn de remprestaties van winterbanden zo'n 30% minder dan die van zomerbanden bij een hogere buitentemperatuur.

Heeft u uw winterbanden nog niet gewisseld? Plan dan nu een afspraak in. 
Wees alert op 'dubbele sleutels' na een auto-inbraak
Dubbele sleutels
Autodieven worden steeds creatiever. Tijdens de autokraak stelen ze vaak (bijna) niets. Ze gebruiken echter apparaatjes waarmee ze de gegevens op uw boordcomputer kopiëren. Hiermee kunnen ze een kopie van uw sleutel maken en vervolgens uw auto stelen.

U kunt dit voorkomen door na een inbraak niet alleen uw kapotte raam te laten herstellen, maar ook uw boordcomputer te laten resetten. De autodieven hebben in dit geval niets meer aan uw gegevens. Laat de sleutels die u nog heeft opnieuw inlezen en vernietig andere sleutels.

Het resetten van uw boordcomputer is, net als ruitschade, al verzekerd vanaf een Beperkt Casco autoverzekering. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

Bij mooi weer kan uw auto doelwit zijn
Vogelpoep
Als er vogelpoep op uw autolak zit dan kunt u deze het beste direct verwijderen. Als vogelpoep te lang op de autolak blijft zitten dan vreet deze zich namelijk in de lak en kunnen lakbeschadigingen en doffe plekken ontstaan. Gebruik veel water en een zachte doek om de poep te verwijderen.
Voor uw gemak: de Boks App
Om nog gemakkelijker toegang te krijgen tot je persoonlijke informatie kun je nu onze App downloaden op je smartphone!! Je kunt dan met een druk op de knop je mobiliteit regelen, nieuwtjes, meest gestelde vragen en andere persoonlijke informatie vinden.

Autobedrijf Boks Selectie Occasions
Volkswagen Golf 1.6 TDI
HIGHLINE 5-Drs.

2016, 31.702 km, € 22.550,-
 
Volvo V50 1.8 Sport
ECC CRUISE LM 126 PK

2010, 130.365 km, € 11.745,-
 
Mini COOPER 1.5
SALT BUSINESS

2018, 23 km€ 21.945,-
 
WERKPLAATS AFSPRAAK
Plan uw werkplaats afspraak in door middel van onze handige werkplaats module en wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt!

ONZE OCCASIONS
Autobedrijf Boks heeft altijd een wisselende voorraad occasions. In alle soorten en maten. Staat de auto er niet tussen? Wij gaan voor u op zoek.
Autobedrijf Boks Sterk in elk merk www.autobedrijfboks.nl
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.