Onderwerp: Nieuws en Tips van Autobedrijf Boks

Schade door inbranden | Waardoor slijt de accu? | Zo reinig je het touchscreen
Autobedrijf Boks
De koopzondag is weer terug
1 september a.s. van 12.00 - 17.00
Zomer en regen, geen fijne combinatie
Zomer en regen
Goed zicht begint met een schone ruit. Snel even al die vliegjes eraf halen en daarna is er helemaal niets meer te zien. Herkent u dit? Zorg dat de conditie van de ruitenwissers in orde is! Om goed zicht te garanderen, is het verstandig om uw ruitenwissers regelmatig te controleren en bij slijtage te vervangen. Check ook gelijk de ruitensproeiervloeistof. Kom even langs, dan controleren wij het direct voor u.
Schade door inbranden
Insecten
Let erop dat u insecten niet te lang op de lak laat zitten. Net als bij vogelpoep bevat het bloed/sap van insecten zuren. Door de brandende zon kunnen insecten schade veroorzaken aan de lak. Verwijder dus altijd zo snel mogelijk de insecten van uw auto. Naast dat een besmeurde voorruit er niet uitziet, is het ook nog eens gevaarlijk. De ruitenwissers en ruitensproeiervloeistof veranderen de voorruit tot een troebel oppervlak wat voor slecht zicht zorgt.
Waardoor slijt de accu?
Accu slijt
Tijdens het gebruik van de accu neemt de hoeveelheid actief materiaal steeds een klein beetje af. Op een gegeven moment is de hoeveelheid actief materiaal te klein om genoeg capaciteit te leveren en moet de accu vervangen worden. Waarom dit vaak in de winter gebeurt? Kou eist meer van een accu en de lage temperaturen hebben een negatief effect op de capaciteit.

Laat de accu testen voordat het weer koud gaat worden. Het is een kleine moeite voor ons en het levert u straks veel ergernis op wanneer u langs de weg staat.

Tip: zo reinig je het touchscreen
Touchscreen
Hoe kan je vegen, vingerafdrukken en stof dat achterblijft op het touchscreen het beste verwijderen? Er zijn natuurlijk speciale reinigingskits te koop, maar meer dan een reinigingsdoekje voor brillen of een doek gemaakt van microvezel heeft u eigenlijk niet nodig. Het grote voordeel van deze microvezel(doekjes) is dat ze het stof aantrekken, maar ook vet (van uw vingers) en andere vuiligheid. Het verwijdert het vuil in plaats van het te verplaatsen.

In veel gevallen heeft u geen reinigingsmiddel nodig. Maak het scherm met ronddraaiende bewegingen schoon en druk niet te hard. Blijven er toch nog vette vingers of vuil achter op het scherm? Maak het microvezeldoekje dan licht vochtig met een heel klein beetje water. Poets daarna nog even droog met een ander microvezeldoekje. Vergeet niet het scherm uit te schakelen!

Voor uw gemak: de Boks App
Om nog gemakkelijker toegang te krijgen tot je persoonlijke informatie kun je nu onze App downloaden op je smartphone!! Je kunt dan met een druk op de knop je mobiliteit regelen, nieuwtjes, meest gestelde vragen en andere persoonlijke informatie vinden.

Slechte wegen gehad onderweg?
Slechtewegen
Een stoeprand of een kuil in de weg kan al snel leiden tot overmatige bandenslijtage of extra brandstofverbruik. In de praktijk zien we dat bij auto’s die meer dan 60.000 km hebben gereden, de uitlijning niet meer binnen de marges staat. Maak een afspraak om de uitlijning van uw auto te laten controleren en voorkom extra slijtage aan de banden.
Autobedrijf Boks Selectie Occasions
Audi A1 Sportback 1.0
TFSI Advance Automaat

Bouwjaar 2018,  € 22.950,-
 
Renault Zoe Q210 Life
Quickcharge 22kWh incl. accu

Bouwjaar 2015,  € 15.950,-
 
Suzuki Swift 1.2 Select
5-Drs Airco Lmv

Bouwjaar 2018,  € 14.950,-
 
WERKPLAATS AFSPRAAK
Plan uw werkplaats afspraak in door middel van onze handige werkplaats module en wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt!
ONZE OCCASIONS
Autobedrijf Boks heeft altijd een wisselende voorraad occasions. In alle soorten en maten. Staat de auto er niet tussen? Wij gaan voor u op zoek.
Autobedrijf Boks Sterk in elk merk www.autobedrijfboks.nl
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.