Onderwerp: Nieuws en Tips van Autobedrijf Boks

Het belang van goede ruitensproeiervloeistof | Boetes in 2019 | Kentekenbewijs verloren
Autobedrijf Boks
Het belang van ruitensproeiervloeistof
Ruitensproeiervloeistof
Als de winterse kou in aantocht is, vervang je je zomerbanden door winterbanden. Maar daarmee ben je nog niet klaar, want zodra de temperatuur onder de nul zakt doet je ruitensproeier het ineens niet meer. De ruitensproeiervloeistof is bevroren! En als de winter echt begonnen is, wordt de voorruit al snel wit door winterse neerslag en pekel op de weg. Voor je het weet, kun je niets meer zien.

Dit soort problemen zijn gelukkig heel eenvoudig te voorkomen. Zorg voor voldoende antivries in het reservoir, dan kan de ruitensproeiervloeistof niet bevriezen.

Winterbanden, op tijd wisselen is wel zo slim
Winterbandenwissel
De herfst is in volle gang. De herfstvakantie is voorbij, er is veel blad op de weg, regen én er is kans op vorst. Als u uw winterbanden nog niet heeft laten monteren, maak dan snel een afspraak.

Bij een temperatuur van 7 graden Celsius of lager zijn winterbanden veiliger dan zomerbanden.
  
De boetes in 2019
Boetes
Het kabinet heeft besloten de tarieven van verkeersboetes te verhogen met 1,7%. In de praktijk komt dit neer op een verhoging van € 5,- voor boetes onder de € 100,- en een verhoging van € 10,- voor boetes boven de € 100,-. De veelbesproken administratiekosten die in 2018 nog werden verhoogd naar € 9,- zullen gelijk blijven in 2019.
  
Loop eens een rondje om de auto
Rondje om de auto
De wintertijd is weer ingegaan. Tijdens de ochtend- en avondspits rijden we de komende periode weer vaak in het donker. Goede verlichting is dan van groot belang! Zet daarom alle verlichting aan en loop eens een rondje om de auto. Denk ook aan het mistachterlicht en de knipperlichten.

Een lampje laten vervangen, is goedkoper dan € 140,- boete. Rij gewoon even bij ons langs, we doen het direct voor u. 
  
Voor uw gemak: de Boks App
Om nog gemakkelijker toegang te krijgen tot je persoonlijke informatie kun je nu onze App downloaden op je smartphone!! Je kunt dan met een druk op de knop je mobiliteit regelen, nieuwtjes, meest gestelde vragen en andere persoonlijke informatie vinden.

Kentekenbewijs kwijt, wat nu?
Kentekenbewijs verloren
Bent u (een deel van) het kentekenbewijs of de tenaamstellingscode kwijt, dan kunt u een nieuwe opvragen bij de RDW. Zij sturen dan eerst het kentekenbewijs in creditcardvorm en daarna de tenaamstellingscode. Hieraan zijn wel kosten verbonden. Kijk voor meer informatie op de site van de RDW.
  
Autobedrijf Boks Selectie Occasions
Onze top
Citroën C4 Cactus 1.2
PURETECH FEEL

Bouwjaar 2016,  € 14.550,-
 
Selectie
Ford Grand C-Max 1.0
TREND 7-Persoons

Bouwjaar 2014,  € 16.445,-
 
Boks Apeldoorn
Renault Mégane
Estate 1.2 TCe Zen


Bouwjaar 2016,  € 15.985,-
 
WERKPLAATS AFSPRAAK
Plan uw werkplaats afspraak in door middel van onze handige werkplaats module en wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt!

ONZE OCCASIONS
Autobedrijf Boks heeft altijd een wisselende voorraad occasions. In alle soorten en maten. Staat de auto er niet tussen? Wij gaan voor u op zoek.
Autobedrijf Boks Sterk in elk merk www.autobedrijfboks.nl
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.