Onderwerp: Belangrijke melding van Autobedrijf Boks

Welke hygiënemaatregelen past Autobedrijf Boks toe?
Autobedrijf Boks
U bent meer dan welkom
Beste Klant,

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u wellicht aarzelt om een bezoek te brengen aan onze showroom en/of werkplaats. Wij verzekeren u dat Autobedrijf Boks alle nodige voorzorgmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid te beschermen.
  • Welke hygiënemaatregelen past Autobedrijf Boks toe?
  • Wij schudden momenteel geen handen.
  • Wij houden gepaste afstand (1.5 meter) als wij met u in gesprek zijn.
  • Wij volgen de protocollen omtrent het handen wassen strikt op.
  • Ons bedrijf word de komende periode extra schoongemaakt, desinfecteren meerdere keren per dag alle deurgrepen, toiletten en balie´s
  • Wij vragen u zoveel mogelijk te pinnen en zo min mogelijk met contant geld te betalen.
  • Alle medewerkers van Autobedrijf Boks die dagelijks klantcontact hebben, zullen handschoenen dragen en/of gepaste afstand bewaren.
Al onze medewerkers zijn geïnformeerd over de nieuwe hygiënemaatregelen en er wordt intern op toegezien dat iedereen zich ook aan deze maatregelen houdt.

Wilt u een proefrit maken dan kan dat, op afspraak komen we bij u thuis met de gepaste maatregelen uiteraard. Neem even contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden met u.

Namens Autobedrijf Boks.

De bandenwissel kan weer plaatsvinden
Bandenspanning
Zoals bekend, presteert een winterband het beste bij lage temperaturen of op een besneeuwd wegdek. Bij warm weer is een winterband juist nadelig; bij een noodstop bijvoorbeeld is de remweg op een droog wegdek aanzienlijk langer. Bij temperaturen boven de 7 graden is juist een goede zomerband geschikt. Ook als u rijdt op een nat wegdek.

Kortom, laat u niet verleiden tot het doorrijden op winterbanden en kies voor veiligheid door op zomerbanden verder te gaan.

De gevaren van verkeerde bandenspanning
Bandenspanning
Een bandenspanning die te laag of juist te hoog is, heeft direct negatieve gevolgen voor de prestaties van uw banden. Een te lage bandenspanning zorgt voor een verminderde grip op de weg. Dit betekent een langere remweg en een hogere slipkans. Ook verhoogt een te lage bandenspanning de kans op een klapband. Door de grote vervorming bij elke omwenteling van het wiel (“de wangen bollen op”) wordt de band erg heet.

Een te hoge bandenspanning zorgt voor een ‘bollere’ voetprint met een verhoogde druk in het midden. Hierdoor slijt de band harder op de middenbaan. Daarnaast beïnvloedt het kleinere contactvlak de gripeigenschappen en verhoogt het de stijfheid. De band geeft daardoor trillingen beter door en het comfort neemt af.

Laat bij twijfel de bandenspanning even controleren. U kunt hiervoor gewoon bij ons langsrijden.

Citroen
Citroen C4 Cactus
1.2 Pure Tech Feel

Navigatie, PDC, Clima
Cruise, 16"LM, 111 PK!

Prijs rijklaar € 18.850,-
Deze auto private leasen?
Leaseprijs vanaf: € 425,- p.m.
Skoda
Skoda Rapid Spaceback 1.4
TDI DSG Greentech Drive

Navigatie, Climate, PDC
Bluetooth, Trekhaak, 90 PK

Prijs rijklaar € 14.900-

Deze auto financial leasen?
Leaseprijs vanaf: € 145,- p.m.
Seat
Seat Leon 1.4 TSI
ACT FR Dynamic

Panoramadak, Navigatie
18"LM, Full-Led, 1e eigenaar!

Prijs rijklaar € 17.400-

Deze auto financial leasen?
Leaseprijs vanaf: € 228,- p.m.*
Mazda
Mazda 3 2.0 DiSi
GT-M Line

Leder, Climate Control
Cruise Control Navigatie 17"LM 

Prijs rijklaar € 11.950,-

Deze auto financial leasen?
Leaseprijs vanaf: € 157,- p.m.*
Op zoek naar een Private Lease Occasion? 
Dat kan ook bij Autobedrijf Boks.
*Vraag naar de voorwaarden
Voor uw gemak: de Boks App
Om nog gemakkelijker toegang te krijgen tot je persoonlijke informatie kun je nu onze App downloaden op je smartphone!! Je kunt dan met een druk op de knop je mobiliteit regelen, nieuwtjes, meest gestelde vragen en andere persoonlijke informatie vinden.

Wat is de wettelijke minimale profieldiepte van autobanden?
Bandenprofieldiepte
Om goed te kunnen functioneren, hebben de banden genoeg profiel nodig. De wettelijke minimale profieldiepte van uw banden is 1,6 millimeter. Voor uw veiligheid adviseren wij echter om zomerbanden te vervangen zodra er minder dan 3 mm profiel over is. Omdat het profiel van winterbanden extra belangrijk is, adviseren wij om deze te vervangen als ze nog 4 mm profiel over hebben. Zo kunt u altijd veilig op weg.

Wist u dat u de profieldiepte zelf kunt controleren? Op de zijkant van de band staat een TWI-markering. Ter hoogte van deze markering zitten profieldieptemeters in de hoofdgroeven van de band. Wanneer deze gelijk zijn met het loopvlak dan is het advies om de band te vervangen.

Twijfelt u? Rij dan even langs of maak een afspraak. 

In onze volgende nieuwsbrief aandacht voor de vakantievoorbereiding: ‘Voor vertrek even de laatste check’. Mis deze niet!
WERKPLAATS AFSPRAAK
Plan uw werkplaats afspraak in door middel van onze handige werkplaats module en wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt!
ONZE OCCASIONS
Autobedrijf Boks heeft altijd een wisselende voorraad occasions. In alle soorten en maten. Staat de auto er niet tussen? Wij gaan voor u op zoek.
Autobedrijf Boks Sterk in elk merk www.autobedrijfboks.nl
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.