Onderwerp: ❄ Eindejaars knallers bij Gerrit Boks ❄

Wij wensen u fijne feestdagen en veel veilige kilometers
Nieuwsbrief Autobedrijf Boks
Facbook
Kerst eindejaars knallers
In deze aktie periode van 15 tot en met 31 december brengt Autobedrijf Boks geen afleverkosten in rekening bij aankoop van auto's boven de € 5.000,00 en tot maximaal 150.000 kilometer*. Alle auto's die tijdens de aktie worden aangeschaft worden voor aflevering voorzien van het comfort-afleverpakket.

LET OP: 2e kerstdag geopend van 11:00 tot 17:00

Geachte relatie, 

Wij wensen u fijne feestdagen en een fantastisch 2018! Bedankt voor het vertrouwen dat u ons het afgelopen jaar heeft gegeven. Wij staan met ons hele team, met veel enthousiasme, graag weer voor u klaar in 2018!

Namens alle medewerkers van Autobedrijf Boks


De Top 10 van meest betoverende kerstmarkten
De leukste kerstmarkten
Om het ware kerstgevoel te beleven, gaan ook dit jaar weer veel mensen naar een kerstmarkt. Maar waar vind je nu die ene, unieke kerstbeleving?
Openingstijden rond de feestdagen
De tijd rond kerst en oud & nieuw is het uitgelezen moment om een bezoek te brengen aan ons bedrijf. Houdt u wel rekening met onze aangepaste openingstijden: 1e kerstdag, oudjaarsdag en maandag 1 januari zijn wij gesloten. Dinsdag 2 januari staan wij weer voor u klaar!

LET OP: 2e kerstdag geopend van 11:00 tot 17:00
Hoe zit dat nu met milieuzones?
Milieuzones
Steeds meer steden stellen een milieuzone in. In de milieuzone ben je alleen welkom met je auto, brommer of scooter als deze weinig luchtvervuiling oplevert. Rij je toch met een te vervuilend voertuig de stad in, dan heb je kans op een stevige boete. Zorg er dus voor dat je weet met welk voertuig je in welke stad welkom bent.

Auto-accessoires die je al lang vergeten bent
Lang vergeten auto-accessoires
Er zijn van die accessoires voor de auto, die je al jaren niet meer ziet, maar vroeger mateloos populair waren. We zetten er 33 op een rij.
Enkele tips voor het rijden bij gladheid
Wat te doen bij gladheid?
Ongeschonden op je bestemming aankomen, is wat iedereen wil. Daarom hebben we een aantal tips voor wanneer u met sneeuw of gladheid de weg op moet.

• Houd afstand en kijk ver voor u uit.
• Daarnaast is het van belang om niet te hard op te trekken ook al heeft u winterbanden. De banden moeten wel grip krijgen op de ondergrond.
• En als laatste, ga rustig een bocht in. Ook hier is er een grens voor wat winterbanden aankunnen. 


Voor uw gemak: de Boks App
Om nog gemakkelijker toegang te krijgen tot je persoonlijke informatie kun je nu onze App downloaden op je smartphone!! Je kunt dan met een druk op de knop je mobiliteit regelen, nieuwtjes, meest gestelde vragen en andere persoonlijke informatie vinden.

Autobedrijf Boks Selectie Occasions
Audi
BMW
Citroën
Audi A1 1.2 TFSI
Attraction Pro-Line

2011, 120.387 km, € 10.950,-
 
BMW 5 Serie Touring
520D Editon M-Pakket

2010, 221.908 km, € 13.950,-
 
Citroën C3 Picasso 1.6 VTI
Aura PDC Trekhaak

2010, 92.457 km€ 8.945,-
 
WERKPLAATS AFSPRAAK
Plan uw werkplaats afspraak in door middel van onze handige werkplaats module en wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt!

ONZE OCCASIONS
Autobedrijf Boks heeft altijd een wisselende voorraad occasions. In alle soorten en maten. Staat de auto er niet tussen? Wij gaan voor u op zoek.
Autobedrijf Boks Sterk in elk merk www.autobedrijfboks.nl
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.