Onderwerp: Nieuws van Gerrit Boks

Heeft u de Boks App al | Bekijk de e-mail online 
Nieuwsbrief Autobedrijf Boks
Facbook
Download nu de Boks App
Om nog gemakkelijker toegang te krijgen tot je persoonlijke informatie kun je nu onze App downloaden op je smartphone!! Je kunt dan met een druk op de knop je mobiliteit regelen, nieuwtjes, meest gestelde vragen en andere persoonlijke informatie vinden. Om de app te installeren, zoek je in de “App store” of ”Google Play Store” op de zoekterm Autobedrijf Boks. Vervolgens is de app gratis te downloaden en installeren.
Fris in de auto is veiliger
Fris en veilig
Wordt uw airco niet meer zo koel als voorheen? Een tekort aan koudemiddel kan ertoe leiden dat de compressor beschadigd raakt. De kosten van de reparatie kunnen hierdoor hoog oplopen! U kunt dit simpel voorkomen door jaarlijks een airco-onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. 

Ruikt u een muffe geur zodra u de airco aanzet? Na verloop van tijd hechten bacteriën en schimmels zich in het systeem die deze muffe lucht veroorzaken. Niet fris, én niet goed voor uw gezondheid! Maak een afspraak voor airco-onderhoud.
 
Bandenspanning is anders tijdens de vakantie
vooral niet te laag!
Een volgeladen auto, eventueel met caravan of bagagekar erachter, vraagt extra aandacht voor de bandenspanning. Zorg dat deze juist is en vooral niet te laag. Dit kost namelijk extra brandstof, de banden slijten sneller en het is minder veilig.

Controleer de bandenspanning altijd als de banden koud zijn, dus als er nog niet gereden is. Zijn uw banden bij het opmeten warm en is de bandenspanning hoog? Laat de lucht er dan niet uitlopen. Het is normaal dat de spanning oploopt zodra de banden warm worden. Twijfelt u? Kom dan even langs, het is zo gecontroleerd.
Wat is mijn auto waard
Ik ga op vakantie en ik neem mee…
Leuk spelletje voor in de auto, maar weet u dat de politie in sommige landen dat wel heel serieus neemt?! Als u op vakantie gaat dan is het goed om te weten wat verplicht is.
De dealerverzekering van Autobedrijf Boks
Goed geregeld?
Een verzekering met een klantgerichte aanpak. Wij luisteren naar u en wij denken met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Kortom, bij De dealerverzekering van Autobedrijf Boks bent u van zorgeloos rijplezier verzekerd! Bereken het zelf.
Autobedrijf Boks Occasions
Honda Civic 5 drs Sport 
2010, 75.815 km, € 13.550,-
 
Peugeot 308 SW 1.6 VTI
2011, 94.844 km, € 11.945,-
 
VW Touran 1.6 TDI Comfort
2012, 80.563 km, € 19.550,-
 
WERKPLAATS AFSPRAAK
Plan uw werkplaats afspraak in door middel van onze handige werkplaats module en wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt!

ONZE OCCASIONS
Autobedrijf Boks heeft altijd een wisselende voorraad occasions. In alle soorten en maten. Staat de auto er niet tussen? Wij gaan voor u op zoek.
Autobedrijf Boks Sterk in elk merk www.autobedrijfboks.nl
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.